Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 07:06

Сергій Панчоха закопав товариша в лісі

Тіло молодого чоловіка викопали міліціонери 13 листопада в посадці між селами Павлівка й Пушкарі Ріпкинського району на Чернігівщині. У ньому впізнали 22-річного Олега Самоненка з Павлівки, який зник 7 вересня.

— Син пішов на дискотеку й не повернувся, — згадує Світлана Самоненко, мати Олега. — Я думала, що святкує день народження з друзями.

10 вересня жінка звернулася до міліції. Сама теж шукала сина, їздила по ворожках. Ті говорили одне й те саме: "Немає його на світі. Шукайте під лапками". Тільки в листопаді прийшла звістка з міліції: 20-річний студент Ніжинського аграрного інституту Сергій Панчоха з села Пушкарі зізнався, де заховав тіло Олега.

— Ми відпрацьовували різні версії зникнення хлопця, — говорить начальник Ріпкинського райвідділу міліції Володимир Журавльов, 41 рік. — Перевіряли автомобілі, які того вечора були під клубом. У поле зору потрапила "дев"ятка" з сусідніх Пушкарів. Належала вона колишньому голові колгоспу Вікторові Панчосі. Того вечора чоловік дав її покататися сину Сергієві, хоч прав той не мав. 13 листопада хлопець прийшов до нас каятись. Розповів, що після дискотеки повіз свою дівчину в село Кувечичі Чернігівського району. Повертаючись, переїхав Самоненка навпроти його будинку. Запевняв, що той лежав на дорозі.

Сергій знав Олега. Злякався, затягнув його в машину. Каже, що збирався відвезти до райлікарні. Однак дорогою побачив, що хлопець мертвий. Залишив тіло на території колишньої пасіки. Наступного дня закопав.

Олега Самоненка поховали в закритій труні. Сергія Панчоху допитують.

— Я не вірю, що це нещасний випадок, — зізнається мати покійного. — Не треба було його закопувати. Тоді я поховала б сина нормально.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Панчоха закопав товариша в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути