Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 07:09

Сергій Матяш підстрелив друга

17-річні Сергій Матяш та Ігор Сокольвак із міста Козятин на Вінниччині 24 жовтня складали речі на горищі в бабусі Матяша. Там вони знайшли набої та стару двоствольну рушницю 16-го калібру. Вона залишилася від нині покійного діда-мисливця.

Хлопці вийшли у двір, зарядили й випробували її. Заржавіла рушниця не вистрілила.

— У неї навіть курок не нажимався, — пояснює згодом Сергій. — Тоді рішили з Ігорем сфотографуватися на пам"ять. Я навів рушницю прямо в камеру телефону, зробив вигляд, що нажав на курок, а воно вистрелило. Ігор схопився за голову, упав на асфальт, закапала кров.

Куля поранила лоб, носову кістку й сітківку правого ока Ігоря Сокольвака. Мобільний телефон уцілів.

— Добре, що око лише трохи зачепило, — коментує ситуацію лікар очного відділення обласної лікарні імені Пирогова Микола Антонюк. — Зір у нього знизився до 0,6. З часом він буде бачити нормально. Ми його підлікували.

Через зігнуту в результаті поранення носову перегородку хлопцеві було важко дихати. 2 листопада Ігоря прооперували. Нині він почувається добре.

Хлопці товаришують давно. Цього року обидва закінчили школу в Козятині. Постійної роботи не мають. Ігор намагався вступити до аграрного університету у Вінниці, але не зміг.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Матяш підстрелив друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути