вівторок, 09 вересня 2008 07:12

Семирічна Владислава Безугла розбилася на скутері

Чотири дівчини-школярки 15 серпня каталися на скутері селом Кінашівка Борзнянського району Чернігівщини. Моторолер ударився у тракторний причіп. Троє дітей отримали струс мозку, 7-річна киянка Владислава Безугла загинула.

— Найстаршій із дівчат було 15 років, — говорить 41-річний Сергій Калашник, виконувач обов"язків керівника управління державтоінспекції в області. — Спереду сиділа Владислава Безугла, за кермом була її сестра Ганна, 14 років. За ними сиділа їхня двоюрідна 9-річна сестра Оксана Безугла й 15-річна киянка Анна Панченко. Перевантажений скутер врізався в саморобний причіп трактора Т-150, що стояв біля двору господаря. Найімовірніше, діти не впоралися із керуванням і скутер вихляв дорогою, доки не вдарився.

За фактом аварії порушили кримінальну справу. Дівчат опитують, проводять експертизи.

Із початку року на Чернігівщині сталися 63 дорожньо-транспортні пригоди та 14 ДТП за участю дітей. Вісім загинули, 59 — отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «Семирічна Владислава Безугла розбилася на скутері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути