Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 03:33

Селяни крали солярку з продуктопроводу

До 20 т солярки щоночі викачували п"ятеро жителів села Барвінок під Ужгородом. Вони врізалися в місцевий продуктопровід, протягли шланг до свого вагона і збирали паливо. На світанку 15 вересня їх затримали міліціонери.

— Вони облаштували базу на непримітній вулиці, яка веде до міського кладовища "Барвінкош", — каже Іван Ладжун з обласної міліції. — Поставили вагончик зі зручностями, цистерну сховали за дерев"яними брусами, територію облаштували камерами відеоспостереження, за усім стежили. Обладнання — високотехнологічне, вартість одного шлангу — півмільйона гривень.

Правоохоронці конфіскували 30-літрову каністру з соляркою і вантажівку-цистерну. Вона була повна. Згодом знайшли базу, куди вивозили пальне.

— Вилучили 82 тонни, — каже начальник обласної міліції Віктор Русин. — Але загалом там було ємностей на 150 кубометрів. Арештували ще дві вантажівки й обладнання.

Крадії завдали збитків на 1,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Селяни крали солярку з продуктопроводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути