Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 07:13

Роман Головач застрелив дружину й повісився

Роман Головач застрелив дружину й повісився

Новий автомобіль "Мітцубісі Лансер" перехожі побачили вранці 27 грудня, у посадці неподалік вул. Макаренка в Чернігові. Поряд на дереві був повішений чоловік. А в салоні машини — мертва жінка. На землі валявся обріз мисливської рушниці.

Викликали міліцію. Слідчі встановили особи загиблих: 24-річна Наталія Цибуля та її 21-річний чоловік Роман Головач. З"ясували, що він одним пострілом застрелив жінку й повісився сам.

Роман із Наталею побралися вісім місяців тому. Чоловік продавав комп"ютерну техніку у приватній фірмі, жінка працювала старшим психологом в обласному управлінні міліції. Жили у приватному будинку батьків жінки в селі Старий Білоус на околиці Чернігова, мали автомобіль. Кажуть, Головач дуже кохав дружину, майже щодня забирав її з роботи. На День міліції, 20 грудня, привіз до управління подарунки і квіти. Востаннє їх бачили разом 26 грудня. Знайомі згадували, що Роман ревнував Наталю, боявся, що вона його покине.

Подружжя поховали на міському цвинтарі.

Зараз ви читаєте новину «Роман Головач застрелив дружину й повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути