понеділок, 29 грудня 2008 17:31

Родину вбили через свиню

У ніч на 22 грудня в райцентрі Ніжин Чернігівської області вбили сім"ю. 70-річну Олександру Науменко знайшли біля хліва з розрубаною головою. Тіло 60-річного Миколи Логвиненка лежало біля виходу з хати.

Селяни вважають, що родину вбили через свиню. Пенсіонери тримали більше двох десятків кіз, курей і порося під 300 кг вагою. На тварину, мовляв, злодії і поклали око. Встигли відчинити хлів. Однак господиня почула метушню й спробувала злякати злодіїв.

Сусіди чули, що в ніч убивства на вулиці гавкали собаки. Називають час - приблизно о 4.00. Очевидно, пси розбудили Олександру Федорівну й вона вийшла до хліва. Микола Іванович вийшов слідом, однак до хліва не дійшов. Нападники в хату не заходили.

Подружжя прожило разом 20 років. Не розписувалися. В обох це другий шлюб. Із першою дружиною Логвиненко розлучився. Син від нього відцурався. Науменко родичів утратила. 8 березня 1988 року в автокатастрофі розбилися її чоловік, син, невістка й онучка.

Микола Іванович товаришував із покійним чоловіком Олександри Федорівни. Після автокатастрофи підтримував дружину друга. Згодом зійшлися, розвели хазяйство. Жили в будинку N2 на вул. Гвардійській.

Зараз ви читаєте новину «Родину вбили через свиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути