вівторок, 07 серпня 2007 07:00

Поранену дівчину чоловіки втопили в Десні

— Була десь п"ята дня. Прибігають два підлітки й кричать: "Там утопленник плывет!", — розповідає про пригоду, яка сталася в Чернігові 20 липня, матрос міської рятувальної станції Петро Власенко. — Я взяв бінокль, глянув. По Десні з боку річпорту несе труп. Cів у лодку й підплив.

Тіло пливло донизу обличчям. Моряк перевернув його веслом.

— Це була дівчина. Абсолютно гола, — каже чоловік.

Експерти встановили, що її побили, задушили й кинули в річку. На лівій руці жертви була туго намотана рибацька жилка, яка в"їлася в м"язи. На голові, під волоссям, виднілися синці.

Місцеві впізнали дівчину. Це була 20-річна Ганна Хоролич із селище Макошине Менського району. Вона торгувала картками поповнення мобільних телефонів. Знімала квартиру в Чернігові.

Слідчі знайшли залицяльника Ганни, з яким її часто бачили. Чоловік божився, що розійшовся з Хоролич. Натомість сказав, що бачив Ганну в товаристві трьох молодиків. Їхні прикмети детально описав. За тиждень міліція затримала чоловіків.

Останній день життя Ганна провела так. 19 липня в компанії безробітного чернігівця, раніше судимого Сергія Смоляченка, 32 роки, 19-річного солдата-контрактника  Андрія Мозгового, 18-річного слюсаря-ремонтника Дмитра Чепіги вона зібралася на пікнік. З випивкою компанія попливла човном на лівий берег Десни.

У кущах Ганна з Сергієм довго сперечалися про щось. Товариші не лізли в суперечку: чоловік і дівчина мали близькі стосунки. Сергій ударив Аню кілька разів ножем у шию і по голові. Рани були несмертельні. Дівчина знепритомніла, а компанія подумала, що вона померла. Чоловіки кілька разів обвили ліскою навколо Ганниної шиї, прив"язали камінь, вивезли на середину Десни й викинули. Тіло випливло за добу.

Зараз ви читаєте новину «Поранену дівчину чоловіки втопили в Десні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути