Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 00:40

Під нігтями Ірини Ноздровської виявили ДНК ще однієї людини

Під нігтями загиблої правозахисниці 38-річної Ірини Ноздровської екперти виявили ДНК ще однієї особи. Кого саме — встановлює слідство, заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, 53 роки.

Ірина Ноздровська зникла 29 грудня торік. Її тіло з понад десятком ножових поранень знайшли в річці Кізка біля села Демидів Вишгородського району на Київщині 1 січня. За тиждень поліція затримала підозрюваного у вбивстві 64-річного Юрія Россошанського. Під нігтем Ірини знайшли його ДНК. У скоєному зізнався. Невдовзі від свідчень відмовився. Обмовив себе під тиском, стверджує. Правоохоронці перевіряють, чи був у затриманого спільник.

Під час слідчого експерименту Юрій Россошанський не зміг донести статистку, яка зображала жертву.

— Статистка була приблизно того ж зросту й ваги, що загибла — 152 сантиметри та 50 кілограмів. Вона сама заскочила на плече Россошанському. Пронести її зміг кілька кроків, а до річки — півтора кілометра, — розповідає адвокат Россошанського Олексій Цибенко, 40 років.

— Россошанському відомі подробиці злочину. Він був присутній під час убивства і когось покриває. Є ряд невідповідностей у свідченнях підозрюваного і даних слідства, — каже адвокат родини потерпілої Анатолій Худяков, 35 років.

Захист Юрія Россошанського просить слідство перевірити версію ритуального вбивства правозахисниці.

Зараз ви читаєте новину «Під нігтями Ірини Ноздровської виявили ДНК ще однієї людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути