четвер, 25 вересня 2008 17:16

Перед смертю Наталія Нафус зготувала вечерю

Увечері 23 вересня дрогобичанка Наталія Нафус прийшла додому одразу після роботи. Пішла на кухню готувати вечерю.

— Говорити про Наталю — значить говорити лише добре, — каже найкраща подруга Наталії Галина Петренко. — Ми були знайомі з Наталею впродовж десятка років. Я знаю про неї все. Вона була відвертою, доброю й лагідною до всіх. Такою виховувала й дочку Христину. Була чудовою господинею, доброю куховаркою. Завжди в неї прибрано й охайно, з кухні пахло смачними стравами.

О пів на восьму вечора 23 вересня у будинку N102 на вул. Самбірській у Дрогобичі на Львівщині пролунав вибух. Віконні рами й уламки скла розлетілися на 50 м від 9-поверхівки. Шибки сусідніх будинків повилітали. Чотири квартири зруйновані повністю, 22 — частково. Семеро людей потрапили до лікарні.

Того вечора Наталія відчинила віконну кватирку. Присіла на диван, як пролунав вибух. За кілька хвилин бігали сусіди, рятували тих, хто вцілів. Наталії робили штучне дихання, надавали першу необхідну допомогу. Жінка померла.

— Вибухова хвиля викинула Наталію разом із диваном на балкон, — згадує сусід загиблої Михайло Козар. — На балконі перила вигнуло. Наталю до них прибило диваном.

Нафус жила у квартирі з донькою Христиною. 2 листопада дівчині виповниться 14 років. Чоловік працював на заробітках у Португалії.

— Наталя закінчила Самбірське училище культури, — веде далі Галина Петренко. — Працювала в Дрогобицькій дитячій бібліотеці. Потім поступила на навчання у Дрогобицький інститут підприємництва.

Зараз ви читаєте новину «Перед смертю Наталія Нафус зготувала вечерю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути