вівторок, 18 вересня 2007 07:07

Пенсіонер стріляв у агітаторів

64-річний Василь Нагорнюк із села Почапки Острозького району Рівненської області посварився позаминулої п"ятниці з агітаторами блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Сталося це в центрі села.

У розпал суперечки пенсіонер витягнув газовий пістолет "Вальтер" і двічі вистрелив. Один постріл обпік обличчя агітаторові із сусіднього села Мощаниця 46-річному Володимирові Гойчуку, другий — оглушив голову районної організації Народного руху України Ганну Чорноморець, 49 років.

— Він кричав, що в його рідному селі нічого робити "помаранчевим", — розказує 24-річний керівник прес-служби Рівненського регіонального штабу виборчого блоку НУ-НС Тарас Максименко. — Мовляв, якщо вони не заберуться, то спалить їхнього намета. Потім він перейшов у наступ. Люди розповідають, що цей пенсіонер — прихильник Партії регіонів.

Газовий пістолет "Вальтер" у Нагорнюка був зареєстрований. Він має дозвіл на його користування до 2009 року.

— Мені не зрозуміло, куди дивилися правоохоронці, коли видали цій людині дозволи на користування двома пістолетами й рушницею, — обурюється заступник керівника регіонального штабу виборчого блоку НУ-НС 30-річний Сергій Штурхецький.

В обласному відділенні Партії регіонів заперечують причетність Василя Нагорнюка до їхньої політичної сили. Міліціонери затримали пенсіонера, пістолет забрали.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер стріляв у агітаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути