четвер, 22 листопада 2007 07:10

Олександр Ткачов відрізав вухо односельцеві

Увечері 14 листопада 34-річний Олександр Ткачов із села Полісся Городнянського району Чернігівщини зайшов до сусіда Петра Росола, 69 років. Попросив позичити грошей на горілку. Пенсіонер не дав. Ткачов почав бити старого, випитував, де той ховає заощадження.

Петро Федорович жив сам, відкладав гроші з пенсії. Ховав їх у пакеті в шафі. Там заощадження і знайшов Ткачов, який нишпорив по хаті. Забрав 8 тис. грн і пішов пиячити. Наступного дня пенсіонера зі струсом мозку і забоями відправили до лікарні.

15 листопада Олександр Ткачов зайшов до свого 28-річного знайомого Андрія Шкута. Раніше чоловіки разом ходили по заробітках, збирали ягоди і гриби. Цього разу розпили пляшку, почали сваритися, потім битись. Олександр зламав Андрієві нижню щелепу. Праве вухо відрізав ножем і кинув на тапчан. Сам ліг спати.

Шкута з порізаною головою побачила вранці його бабуся, яка живе по сусідству. Викликали лікарів і міліцію. Чоловіка відвезли до лікарні, а Ткачова відправили до приймальника-розподільника в Чернігів.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ткачов відрізав вухо односельцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути