Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 19:09

Олег Синько намагався зґвалтувати 8-річну сусідку

Автор: Фото: Микола ГОВІРКО
  Ольга Угриновська з селища Хрящувате Краснодонського району Луганської області притискає до грудей доньку Маріку. Дівчинка отримала тяжкий стрес, двічі намагалась перерізати собі вени
Ольга Угриновська з селища Хрящувате Краснодонського району Луганської області притискає до грудей доньку Маріку. Дівчинка отримала тяжкий стрес, двічі намагалась перерізати собі вени

8-річна Маріка з селища Хрящувате Краснодонського району Луганщини третій тиждень лікує стрес в обласній психоневрологічній лікарні. 3 грудня її побив і намагався зґвалтувати сусід Олег Синько, 20 років.

— А до нас учора приходили Дід Мороз і Снігуронька, — худорлява дівчинка зустрічає маму Ольгу. — Я їм віршики розказувала. Але вони були не справжні. Дід Мороз має бути в халаті, а не в штанях.

33-річна Ольга Угриновська притискає доньку до грудей. Та починає плакати й кричати. Жінка її заспокоює.

Раніше Ольга Угриновська працювала кондитером, нині намагається влаштуватися продавчинею в супермаркет Луганська. Мешкає у власній квартирі з трьома дітьми — 12-річним Петром,  Марікою та Богданом. Йому 3,5 року. Дітей народила від різних чоловіків. У Петра вроджена вада серця.

— Життя так склалося, — каже жінка. — Зараз я розлучена.

Близько сьомої вечора 3 грудня Ольга з наймолодшим сином вийшла до сусідки. У квартирі залишилася Маріка. У незачинені двері заглянув Олег Синько.

Сусідка бачила, як він одягався на ходу

— Ти сама? — запитав у дівчинки.

— Мама зараз буде, — відповіла та.

Хлопець почав умовляти Маріку піти з ним у дальню кімнату, пропонував цукерки, печиво. Дівчинка відмовилася. Тоді Олег поволік її силою, роздягнув, скинув свої штани. Мала пручалася та верещала. Синько почув, як грюкнули вхідні двері — до Угриновських зайшла сусідка. Покинув дівчину й вискочив із хати. Сусідка бачила, як він одягався на ходу. За мить додому повернулася Ольга.

— Мала лежить на ліжку й верещить не своїм голосом, — згадує вона. — Кричить: "Я його уб"ю!". Розказала все. Я не вірила, аж доки не знайшла під ліжком брелок Олега.

Того ж вечора жінка поскаржилася на сусіда до міліції. Його затримали, а Маріку доправили до лікарні.

— Я не пізнавала доньки, — каже мати. — Вона кричала, рвала на собі волосся, уночі хотіла перерізати вени.

— Дитина отримала тяжкий стрес, — говорять лікарі. — У нас пробуде мінімум до Різдва. А родині треба буде кудись переїхати. Маріці не можна повертатися в той будинок.

У родині Синьків дев"ятеро дітей. Мати працює продавчинею на місцевому ринку, батько їздить на заробітки до Луганська. Вони не вірять, що син здатен на зґвалтування.

Зараз ви читаєте новину «Олег Синько намагався зґвалтувати 8-річну сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути