середа, 19 березня 2008 07:01

Оксана Назарова зарізала свого чоловіка

Автор: фото із домашнього архіву Олени Назарової
  Михайло Назаров із матір’ю Оленою (зверху ліворуч), дружиною Оксаною, бабусею Надією і донькою Катериною у батьківській хаті в райцентрі Іванків Київської області
Михайло Назаров із матір’ю Оленою (зверху ліворуч), дружиною Оксаною, бабусею Надією і донькою Катериною у батьківській хаті в райцентрі Іванків Київської області

"Я не можу спати. Ночами кручусь і думаю, як Оксана взяла ніж, — каже 56-річна Олена Назарова з райцентру Іванків Київщини. — Хай би взяла сковорідку, перебила Міші руку чи ногу. Або вдарила ножем раз. Так він живий лишився б".

З Оленою Марківною зустрічаємось у райлікарні, де вона працює сестрою-господаркою. При згадці про сина жінка плаче — кілька днів тому минули сороковини. Запрошує до кабінету. З гаманця дістає маленьку кольорову фотографію Михайла.

— Міша хороший був, ні з ким, окрім жінки, не бився, — згадує вона. — Але ж Оксана теж до нього задиралась. Раз так ударила лопатою по голові, що син знепритомнів.

27 січня опівдні 31-річний Михайло Назаров прийшов до матері забрати доньку 9-річну Катерину. Та гостювала у бабусі.

— У Міші подзвонив мобільник, — згадує жінка. — Він розізлився. "Знову Оксана напилась", — каже.

Додому чоловік пішов сам. Мешкав у селі Сукачі під Іванковом із 32-річною дружиною Оксаною, донькою Катериною і падчіркою Ольгою, 16 років. Працював на пилорамі місцевого сільгосппідприємства. Дорогою випив пляшку ром-коли і пива. Одразу поліз до Оксани битись.

— Зламав дружині ніс, ножем поранив коліно, — розповідає 26-річна Наталія Харченко, слідчий райвідділу міліції. — Та впала на підлогу. Тоді чоловік кинувся душити її. У запалі жінка вихопила ніж і двічі вдарила його у живіт.

Коли Михайло впав, Оксана зателефонувала на роботу начальнику. Жінка працює муляром на станції технічного обслуговування автомобілів у підприємця Юрія Худенка. У село приїхав його син. Дорогою до лікарні Михайло помер від втрати крові.

Я то сережки подарую невістці, то золоте колечко

— Врятувати Мішу було неможливо, — плаче Олена Марківна. — Оксана перебила йому порожнисту вену.

Оксана Назарова родом із села Запрудки Іванківського району. Вперше вийшла заміж у 16 років, народила доньку. Не дочекавшись чоловіка з армії, переїхала до Назарова. Розписались 10 років тому.

— Оксана з неблагополучної сім"ї, — розповідає Олена Марківна. — Її батьки спились, один брат убив сусідку, двоє інших — теж тюремщики, хворі на туберкульоз. А ми невістку любили і шанували. Допомагали, бо вона ж сирота. Я то сережки подарую, то золоте колечко. Сама платила за газ і світло, коли Міша не працював. Чотири роки тому купила їм хату у Сукачах.

Мати Михайла каже, що син ревнував дружину до її начальника. Просив не повертатись додому вночі, не пити з чоловіками після роботи.

— Міша не міг жити без Оксани. Любив її і ревнував. Якось застав у ліжку з сусідом, — згадує жінка. — Покинув, але повернувся менш як за рік. У день своєї смерті купив собі й дружині по мобілці. Невістка того й напилась, бо обмивала обновку.

Оксана Назарова досі працює на станції технічного обслуговування. Її злочин кваліфікували як перевищення необхідної оборони. Жінці загрожує умовний термін.

— Я не хочу нічого говорити, — говорить невисока струнка жінка з короткою стрижкою. Вона саме чистить одяг після фарбування машини. Просить не говорити з доньками, не травмувати їх. — Свекруха каже, що я оббріхую чоловіка. А мені з нею кожної неділі на кладовищі зустрічатись.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Назарова зарізала свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути