середа, 20 лютого 2008 07:12

Оксана Грабовець краде квіти на кладовищах

Зранку 8 лютого Оксана Грабовець, 28 років, із села Моргуличі Чернігівського району приїхала на чернігівське кладовище "Яцево". Зібрала з могил 52 гвоздики й пішла на центральний ринок. Хотіла продати їх. Та жінку затримали міліціонери.

Їй загрожує арешт на 15 діб, виправні роботи до двох місяців або штраф до 255 грн.

Із 1997 року Оксана краде з городів. Сиділа у в"язниці. Позаторік у серпні копала картоплю в дачника під обласним центром. Господар побачив злодійку, прив"язав мотузкою до свого "москвича", надів на шию сумку з картоплею і кілометрів зо три волік до міліції. Тоді жінка обіцяла, що більше не крастиме.

Оксана з матір"ю та братами — 25-річним Тарасом і Дмитром, 12 років, — приїхали до Моргуличів близько десяти років тому. Мати працює на птахофабриці.

— Вона не п"яниця і не наркоманка. Та якась непутяща, — каже про Оксану Грабовець сільський голова Володимир Шелупець, 40 років. — Тягне її красти. Після школи не працювала, заміжньою не була. Позаторік народила сина Богдана і покинула його.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Грабовець краде квіти на кладовищах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути