Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 07:15

Обіцяють винагороду за інформацію про вбивство бізнесмена

Обласна міліція пропонує 5 тис. грн за інформацію про вбивство Андрія Перехреста. У номері від 2 листопада "ГПУ" писала: чоловіка вбили на вул. Маршала Красовського, 8, що в Черкасах. Сталося це 25 жовтня близько 20.00. Перехрест від"їжджав 500-м "мерседесом" від фітнес-клубу "Атлантіс", де тренувався. Двоє невідомих перегородили йому дорогу й розстріляли з пістолета Макарова.

Справою займається відділ із розслідування тяжких тілесних ушкоджень та вбивств обласної міліції.

— Встановлено прикмети одного з підозрюваних, — каже начальник відділу Олександр Мельниченко. — Це русявий 30-річний чоловік зростом 175–180 сантиметрів. Був одягнений у брюки темного кольору, сіро-блакитну куртку "Найк" та синій блайзер "Адідас".

55-річний черкащанин Олександр Трохимович живе по вул. Громова. Вона пролягає поряд з вул. Маршала Красовського. За його будинком фітнес-клуб. Чоловік каже, що наступного дня після вбивства до нього приходили міліціонери. Прізвища називати не хоче. Боїться проблем.

— Наш район гуде про те, що грохнули цього бізнесмена, — каже Олександр Трохимович. — Міліція ходила тут удень і вночі. Тепер на вулицю вийти страшно. Я не чув пострілів. Про вбивство дізнався від сусідів. Вони розповідали, що біля автомобіля знайшли два пістолета, залишених убивцями.

У фітнес-клубі кажуть, що після вбивства Перехреста клієнтів поменшало. Директор закладу Сергій Татаринов переконаний, що від згадування назви клубу в матеріалах страждає його репутація.

— Ми не маємо жодного відношення до вбивства Андрія Перехреста. Так, він був нашим клієнтом, але більше про нього нічого сказати не можемо. До нас приїздять дуже солідні люди, то ж цей шум нам ні до чого, — каже Татаринов. І додає: місце, де знайшли труп, за 250 м від виїзду із двору, де розташований "Атлантіс".

Зараз ви читаєте новину «Обіцяють винагороду за інформацію про вбивство бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути