вівторок, 10 червня 2008 07:07

Ніяза Нурієва вбили ножем у серце

На Привокзальному ринку в Чернігові 31 травня вбили азербайджанця Ніяза Нурієва, 37 років. Правоохоронці заарештували 22-річного Ількіна Гусейнова. За два дні до міськвідділу міліції прийшли зо 20 осіб східної зовнішності.

— А люди бачили, що Ніяза вбив батько Ількіна — Ібрагім Гусейнов, — каже чоловік років 30, який представляється родичем загиблого. — Син узяв на себе вину батька. Друзі й родичі хочуть, щоб покарали справжнього вбивцю.

Чоловік розповідає, що того дня на ринку Ніяз сварився з Ібрагімом. У розпалі Гусейнов ударив Нурієва ножем у серце. Друзі кинулися на допомогу, але той уже помирав.

На міських ринках чоловіки торгували овочами. Ніяза Нурієва називають спокійним і неконфліктним. Ховати чоловіка повезли на батьківщину — до Кюрдамірського району Азербайджану. У нього залишилася дружина і двоє дітей.

Ібрагім Гусейнов нині переховується. Він має двох дружин — азербайджанку й українку, чотирьох синів та доньку. Друзі Нурієва вважають, що Ібрагіма переховує українська теща.

Азербайджанці хотіли потрапити на прийом до начальника чернігівської міліції. Однак у відділку їх не захотіли слухати.

— Пригрозили викликати "беркут", якщо будемо скандалити, — обурюються чоловіки. — За Ібрагіма турбується найбагатший азербайджанець Чернігова. Гусейнов завинив йому чимало грошей.

— Сина затримали, бо він зізнався, — каже 31-річний начальник міськвідділу міліції Вадим Парфентьєв. — Батько теж вказав на нього. Ще один свідок підтвердив. На слідчому експерименті чоловік показав, як усе було. Однак 2 червня з"явилась інформація, яка суперечить попередній. Зараз проводимо додаткові слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «Ніяза Нурієва вбили ножем у серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути