середа, 10 грудня 2008 18:14

Наталія Сидоренко продала сина

За $20 тис. збиралася продати новонародженого сина 34-річна херсонка Наталія Сидоренко. Віддала хлопчика за півціни, решту планувала отримати згодом. Жінку затримали міліціонери.

— Її не цікавило, купили малюка на органи, для дослідів у закриту лабораторію чи для втіх маніяка-збоченця, — каже підполковник Олена Петрова з Херсонської обласної міліції. — Цікавили лише гроші.

Сидоренко — безробітна. Жила із чоловіком і трьома дітьми. Часто зникала. Казала, що їде на заробітки. Рідні не бачили її по кілька місяців.

Навесні 2008 року Наталія завагітніла. Чоловік про це не знав. Півроку тому зникла. Перебивалася разовими заробітками, підробляла прибиральницею. Народжувати дитину для себе не захотіла. Вирішила продати. Через знайомих шукала безплідну пару, яка хотіла б дитину. Інформацію отримали працівники Херсонського управління по боротьбі з торгівлею людьми.

— Я — асирієць, у мене троє дітей, — розповідає начальник управління підполковник Олексій Бер-Тамоєв. — У нас жінку, яка наважиться продати дитя, проклянуть. І весь її рід до сьомого коліна. Вона дев"ять місяців носила його під серцем, у муках народила, а потім спокійно торгувалася. Продавала, як кошеня.

На зустріч із Наталією прийшли капітан міліції Платон Дмитрієвих із дружиною. Представилися бездітним подружжям. Перед пологами вони піклувалися про вагітну. Купували їй продукти, фрукти, вітаміни.

Написала розписку, що отримала гроші

28 листопада в Наталії почалися перейми. До пологового будинку її привезли без документів. Породілля назвала прізвище Дмитрієвих. Хлопчик народився вагою 3,7 кг. Із цієї нагоди капітан міліції відкрив пляшку шампанського, пригостив лікарів і медсестер. На третій день Наталію виписали. Домовлялася, що того ж дня Дмитрієвих віддадуть гроші. Міліціонери не могли дістати $20 тис., бо банки відмовилися видавати кредит. На зустріч капітан пішов із половиною суми.

Сидоренко не торгувалася. Написала розписку, що отримала гроші за дитину. Того ж дня обіцяла оформити свідоцтво про народження. За кілька годин її затримали. У кабіні легковика сидів капітан Дмитрієвих.

— Сволоч, надурив, — кидалася жінка на міліціонера.

На допиті жінка називалася чужим ім"ям, представлялася вдовою із двома дітьми.

— Тільки згодом ми з"ясували, що в неї є чоловік і четверо дітей. Останнього вона залишила в пологовому будинку. Про нього чоловік не знав, — каже оперативник Роман Мартинов з управління по боротьбі з торгівлею людьми.

Наталія Сидоренко чекає на завершення слідства. Хлопчика доглядають лікарі міського пологового будинку N1.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Сидоренко продала сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути