вівторок, 18 грудня 2007 07:09

На Закарпатті знайшли немовля на смітнику

30 листопада по вул. Леніна у райцентрі Тячів на Закарпатті прогулювався 45-річний місцевий житель Василь. Проходячи повз сміттєві баки, він почув дитячий плач.

— Чоловік зупинився та угледів на асфальті коробку з-під печива, — розповідає Василь Банк з райвідділу міліції. — Розкрив її, усередині в ганчірках лежало немовля. Дитяті було всього 18 хвилин від народження.

Василь зателефонував до міліції, дитину відвезли до райлікарні. Хлопчик народився недоношеним, важив 1460 г. Від переохолодження немовля плакало, згодом упало в кому. Через два тижні померло.

Зараз міліціонери розшукують матір дитини. Жінка народжувала вдома, на обліку в лікарні не стояла. Мешканці сусідніх будинків бачили за півгодини до пригоди невідому вагітну жінку. Вона невисока, худорлява, була в білій шубці. Правоохоронці припускають, що породілля приїхала з одного із сусідніх районів — Хустського або Рахівського.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті знайшли немовля на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути