вівторок, 02 жовтня 2007 07:01

На трьох друзів обвалився будинок

У неділю ввечері в селищі Авдотьїне, що в Ленінському районі Донецька, в недобудованому двоповерховому будинку обвалилися стіни. Під завалами опинилися троє 17-річних друзів.

Цього дня Євгена Ярошевича, Анатолія Гузя та колишнього їхнього однокласника від будинку кілька разів проганяли сусіди. Вони кажуть, що хлопці збирали там брухт.

— Через маленьке пошкодження однієї з несучих стін будинок завалився за лічені секунди. Вижити було нереально, — розповідають у прес-службі МНС Донеччини. — У будинку обвалилися три стіни — задні й бокові, а також залізобетонна стеля.

Щоб підняти плити, рятувальникам довелося викликати підйомний кран. Хлопців знайшли за допомогою автоматичного шукача. Тіло першого виявили лише через три години після завалу. Ще за 30 хв. — другого. Тіло третього підлітка відшукали о десятій вечора.

У будинку на просп. Металургів ніхто не жив протягом 17 років. Його почали зводити ще 1990-го. Будівництво не закінчили.

Колись хлопці навчалися в одному класі школи N40. Після 9-го вступили до міських професійно-технічних училищ. Євген навчався на автослюсаря в ПТУ N40, Анатолій — на електрогазозварника в ПТУ N18. Про їхнього друга нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «На трьох друзів обвалився будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути