Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 07:12

На Рівненщині продовжують підпалювати машини

Двоє підприємців із райцентру Костопіль Рівненської області втратили автівки. 24 грудня згоріла "лада" сьомої моделі і "Ауді 100".

— Це вже сьомий випадок за два місяці, — каже виконувач обов"язків начальника райвідділу міліції Сергій Рижий, 39 років. — Ми зафіксували ще й два замахи, але ті машини вдалося врятувати.

У листопаді в Костопільському районі спалили дві "дев"ятки", "Ауді 100", "мерседес" та джип "Лексус 470". Палії працюють за схемою: кидають під машини змочену в бензині та моторній оливі ганчірку. Знайти їх поки що не вдалося.

Цього разу постраждали автомобілі Сергія Тимошенка та Акима Василюка. Перший очолює підприємство з виробництва меблів, другий — власник кафе "Затишок", розташованого при виїзді з Костополя на Сарни. Автівки горіли з восьмої вечора до 23.00.

Аким Василюк о дев"ятій вечора заїхав у гості до племінника. Той винаймає квартиру в багатоповерхівці на вул. Проектовій. "Ауді" залишив неподалік. Коли вибіг надвір, машина палала. "Лада" Тимошенка обгоріла менше. Її підпалили біля будинку, однак сусіди побачили вогонь й устигли загасити його.

Нині неподалік райвідділу міліції на вул. Коперніка щодня стоять по 10–20 машин. Їхні власники думають, що так безпечніше.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині продовжують підпалювати машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути