Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 07:07

На полюванні Олега Журбенка застрелив друг Іван

24-річний Олег Журбенко з села Борщова Новоархангельського району Кіровоградської області ввечері 11 серпня разом із другом Іваном пішов стріляти качок на ставок за село.

Після кількох пострілів Іван почав перезаряджати рушницю. Необережно натиснув на курок. Шріт полетів в Олега. Той упав. Іван схопив друга й повіз до лікарні. Дорогою через втрату крові Журбенко помер.

— Винуватця затримали на ніч, — говорить начальник відділу громадської безпеки Кіровоградської обласної міліції Олег Вітюгов. — Але лише для того, щоб він чогось не вчинив із собою. Він дуже переживав, усю ніч проплакав у камері. Його відпустили на підписку про невиїзд.

Проти Івана порушили кримінальну справу. Звинувачують у ненавмисному вбивстві. Чоловіки не були членами Товариства мисливців та рибалок.

Того ж дня неподалік міста Новомиргорода Кіровоградської області 48-річний мисливець підстрелив свого 18-річного товариша Роберта, який шукав у ставку забиту качку. Хлопець вижив. Його прооперували.

Ще одна трагедія з мисливцем сталася поблизу села Дніпровське Чернігівського району. Там знайшли мертвим 34-річного Сергія Ковальова, начальника головного Державного управління охорони водних ресурсів в області. За попередньою версією, коли Ковальов нахилився добити поранену качку, в нього вистрелила його ж рушниця.

У суботу 11 серпня в Україні розпочався сезон полювання на пернатих.

Зараз ви читаєте новину «На полюванні Олега Журбенка застрелив друг Іван». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути