вівторок, 07 вересня 2010 03:03

На місці аварії зарізали коня

Автор: фото: ЦГЗ УДАІ УМВС України в Тернопільській області
  Мікроавтобус ”Мерседес” стоїть між селами Підгороднє й Почапинці під Тернополем. Водій не встиг загальмувати перед підводою
Мікроавтобус ”Мерседес” стоїть між селами Підгороднє й Почапинці під Тернополем. Водій не встиг загальмувати перед підводою

Білий мікроавтобус "мерседес" на повній швидкості врізався в підводу, що їхала попереду. Аварія сталася ввечері 30 серпня між селами Підгороднє й Почапинці за 4 км від Тернополя. Фіра розлетілася на друзки.

— Водій не встиг загальмувати, — розповідає Микола Ігнатченко з обласної державтоінспекції. Він виїжджав на місце пригоди. — Там від підводи одні колеса стирчали, дошки всі на дорозі. І кінь із розпореним животом лежав.

Керував мікроавтобусом 20-річний Михайло. Він повертався із Тернополя до райцентру Козова. На підводі в Почапинці їхав 58-річний Павло Теренда з дружиною 57-річною Іванною, 8-річним онуком Олександром і знайомою Романою Мандзярівською, 66 років. Везли кілька мішків із цибулею. Вона розсипалася по шляху.

Власника буса врятувала подушка безпеки. Пасажирка підводи Романа Мандзярівська померла у "швидкій". Павла та Іванну Терендів забрали до обласної лікарні з закритими черепно-мозковими травмами та забоями головного мозку. А їхній онук Олександр лежить у дитячій обласній лікарні в комі. Коня довелося дорізати на місці аварії.

— Там таке місце погане, нещастя притягує. Аварії там завжди з тяжкими наслідками, — розповідають у сільраді. — Уже колись хотіли наші люди до священика йти і хрест там ставити. Тепер, певно, поставимо. Хоч є і простіше пояснення — від заправки в Підгородньому шоферам якраз добре розгін набирати. От і женуть на великій швидкості.

У Почапинцях збирають гроші на лікування Олександра. Роману Мандзярівську поховали 1 вересня.

Зараз ви читаєте новину «На місці аварії зарізали коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути