вівторок, 13 березня 2018 06:50

"На очі натягнув шапку. Наказав не кричати"

— Сын с подружкой катались на горке. К ним подошел незнакомый мужчина, лет 45. Спрашивал дорогу к железнодорожной станции. Рассказывал про своего ребенка. Когда дети направились домой, он увязал­ся следом. До нашего двора оставалось метров 50, когда он схватил Ярослава, — розповідає 39-річний Володимир із села Цупівка Дергачівського району на Харківщині.

На його 9-річного сина напав невідомий.

— На очі малому натягнув шап­ку. Наказав не кричати, бо вб'є. Десь о 17:15 до нас прибігли сусіди. Вони бачили, як Ярослава хтось повів у бік лісопосадки. Я кинувся слідом. Знайшов їх на вузькій доріжці неподалік колії. Обидва сиділи — так змусив нападник. Думав, не буде видно. Коли мене помітив, став тікати. Я його наздогнав і викликав поліцію, — говорить Володимир.

— Чоловіка затримали, зараз він у СІЗО. Раніше вже відбував термін у в'язниці за розбещення неповнолітніх. Звільнився в жовтні торік. До села приїхав з іншого регіо­ну, але ми про нього не чули. Перевіряємо, чи причетний до подібних злочинів, — кажуть у райвідділі поліції.

Зараз ви читаєте новину «"На очі натягнув шапку. Наказав не кричати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути