Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 07:04

Мунтян зарізав ножем дружину, її доньку та онука

— Уже дзвони в церкві дзвонять, якраз ховають нині, — розповідає у середу 20-річна Людмила Андрусяк, діловод Мамаївської сільради у Кіцманському районі на Буковині. — Цілу сім"ю понесли на цвинтар.

Минулої п"ятниці місцевий житель Анатолій Мунтян, 53 роки, зарізав кухонним ножем 60-річну дружину Катерину, її доньку Анжелу Миронець, 37 років, та 7-річного внука Павлика.

Слідчі прибули в Мамаївці перед десятою вечора 4 квітня.

— У салоні ВАЗ-2104 на подвір"ї були тіла жінки та маленького хлопчика. Поряд із авто знайшли мертвою господиню будинку, — описує місце злочину начальник обласного управління карного розшуку Микола Макаревич, 35 років. — У вбивстві запідозрили чоловіка хазяйки. Бійці спецпідрозділів "Сокіл" і "Беркут" спочатку обшукали триповерховий дім. Затримали Анатолія через годину на околиці села.

Чоловік зізнався у скоєному. Того вечора він прийшов додому напідпитку й посварився із жінкою через майнові права на будинок і кредити. Розлютився настільки, що схопив кухонного ножа і завдав кількох ударів у груди Катерині. Донька з онуком забігли до кімнати на галас і потрапили під гарячу руку чоловіка. Хлопчика Мунтян убив вісьмома ударами. Потім виніс тіла у двір. Анжелу й Павлика поклав у салон своїх "жигулів". Коли піднімав дружину, злякався сусідів і втік.

Анатолій ніде не працював, зареєструвався приватним підприємцем і займався посередницькими послугами. Сусіди розповідають, що в хаті Мунтяна часто спалахували конфлікти. Рік тому в чоловіка відібрали зареєстрований газовий пістолет. А до того його притягували до кримінальної відповідальності за шахрайство, але амністували.

Від першого шлюбу в Катерини залишився син Олександр, 25 років. Він уже одружений. Анжела розлучилася з чоловіком Ігорем Миронцем кілька років тому. Він живе у Сторожинці.

Зараз ви читаєте новину «Мунтян зарізав ножем дружину, її доньку та онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути