Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 00:00

Міліціонери і зґвалтована Валентина Новицька здали аналізи на ДНК

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Вінничанка Валентина Новицька з донькою Іринкою виходять зі столичного бюро судово-медичних експертиз
Вінничанка Валентина Новицька з донькою Іринкою виходять зі столичного бюро судово-медичних експертиз

До столичного бюро судово-медичної експертизи 19 липня приїхали 19-річна вінничанка Валентина Новицька з одномісячною донькою Іринкою та троє міліціонерів Жмеринського райвідділу Вінницького управління МВС — Мельник, Жилавський та Шевченко. У кожного з них узяли кров для виділення ДНК.

Аналіз ДНК має встановити, чи справді хтось із трьох міліціонерів є батьком Іринки. Жінка стверджує, що торік її зґвалтували працівники райвідділу Микола Жилавський, Віктор Шевченко і Віктор Мельник ("ГПУ", N388). Вони запросили дівчину поїхати з ними для організації слідчого експерименту і на квартирі одного з них по черзі збезчестили.

11 червня Валентина народила дівчинку, яку назвали Іриною. Бабуся дитини Людмила Новицька заявила на ґвалтівників у прокуратуру й домоглася проведення експертизи.

— Кров на ДНК брали по черзі, — каже "ГПУ" Валентина Новицька. — Спочатку до лабораторії запросили трьох міліціонерів, потім мене з Іркою. Кров у мене взяли з пальця, у дочки — з великого пальця на ніжці. Вона не плакала. Завідувачка лабораторії похвалила донечку за спокійну вдачу і сказала, що з Ірки буде експерт.

Новицька говорить, що міліціонери з нею не привіталися. Лише Микола Жилавський, коли вже виходив із лабораторії, сказав: "Пока, Валентина".

Міліціонерів супроводжував заступник начальника Жмеринського райвідділу. Результати експертизи будуть відомі за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери і зґвалтована Валентина Новицька здали аналізи на ДНК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути