субота, 03 листопада 2007 07:06

Михайло Криник зґвалтував доньку

  Михайло Криник упевнений, що з власною донькою може робити що завгодно
Михайло Криник упевнений, що з власною донькою може робити що завгодно

Понад місяць 48-річний Михайло Криник із села Голгоча Підгаєцького району Тернопільської області розбещував та ґвалтував 11-річну доньку Олену. Старші сини, 16-річний Андрій та Олег, 13 років, бачили це, та мовчали. Хлопці боялися, що їх віддадуть до інтернату.

Колись Михайло з дружиною і трьома дітьми жив в Івано-Франківській області. П"ять років тому жінка померла. Казали, що впала з драбини та розбила голову. У молодості Криник сидів за побиття чоловіка, тому за фактом смерті дружини порушили кримінальну справу. Чоловіка затримали, дітей забрали до інтернату. Однак причетність Михайла до смерті його дружини не довели. Він забрав дітей та переїхав до Голгочі, де жив його молодший брат Василь. Нині він із дружиною на заробітках в Іспанії. Василь вислав старшому братові гроші на купівлю хати.

Михайло не мав постійної роботи, підробляв у селі. Отримував близько 260 грн допомоги по догляду за дітьми, які втратили годувальника. Зійшовся з молодшою за нього жінкою Оксаною. Вона має доньку. Сусіди згадують, що Михайло з Оксаною любили випити, чоловік часто бив її. Цього літа жінка з донькою виїхали з села.

— Діти також постійно ходили сині від побоїв, обдерті та напівголодні, бо їли лише в шкільній їдальні, — розповідає начальник Підгаєцького райвідділу міліції 43-річний Василь Кухаришин. — Старший згадував, що раніше п"яний батько примушував маму танцювати голою на столі. Якщо та відмовлялася, бив до крові.

У вересні Михайло почав чіплятися до доньки. Мовляв, матері немає, а вона вже доросла й мусить виконувати її роботу. За кілька тижнів Олена зізналася у школі, що вагітна від батька.

Проти Михайла Криника порушили кримінальну справу. Він у всьому зізнається. Каже: моя дитина — що хочу, те  з нею й роблю. Нині Олена в лікарні, Андрій та Олег — в інтернаті.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Криник зґвалтував доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути