Ексклюзиви
пʼятниця, 19 квітня 2019 07:25

Михайло Чуняк виніс із вогню трьох дітей

15 квітня у селі Велика Снітинка Фастівського району на Київщині згорів будинок родини Крамаренків. Зайнялося вночі. У хаті спали 29-річна Євгенія із дітьми 9-річною Вікторією, Олексієм, 7 років, і 4-річною Марією. Їхній батько 45-річний Микола був на роботі.

Пожежу помітив сусід Михайло Чуняк близько п'ятої ранку.

— Він через город живе. Уранці збирався на автобус. Вийшов і побачив, як палахкотить криша. Шифер розлітався і стріляв на всі боки, — розповідає племінниця погорільців 23-річна Наталія Омарова. — В хаті було повно диму, нічого не видно. Але дядько Міша зорієнтувався і кинувся до дітей. Повиносив їх у двір і розбудив Женю, аби рятувалася. Інші сусіди теж чули, як шифер бахкав. Але подумали, що то салюти.

Микола Крамаренко працює вахтовим методом на торговельних складах у Києві-Волинському. Його дружина — домогосподарка. Будинок на три кімнати, з кухнею і коридором відновити не можливо.

— Як усі з хати вийшли, почала валитися стеля. Вигоріло все — одяг, меблі, документи, — продовжує Наталія. — Наша хата стоїть за 7 метрів від їхньої. Пощастило, що вітер був у інший бік. Інакше згоріло б піввулиці. Що могло зайнятися, досі не знаємо. Грубу в той вечір вони не палили. З проводкою теж був порядок.

Остаточну причину пожежі мають установити експерти. Тим часом родину із трьома дітьми прихистила сестра Євгенії. Небайдужі люди несуть погорільцям одяг і побутові речі.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Чуняк виніс із вогню трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути