Ексклюзиви
вівторок, 23 травня 2017 07:41

Михайло Якимчук влучив із дробовика в сусідку

У селі Сураж Шумського району на Тернопільщині 59-річний Михайло ­Якимчук влучив із дробовика у сусідку 37-річну Оксану Корпильову. Посварилися за межу.

У Сураж Оксана Корпильова переїхала два роки тому із Житомирської області.

— Жінка в реанімації. Має поранення обличчя, шиї, рук і грудей. Ліве око вибите, — каже 33-річна Інна Могила з районного управління поліції.

— Михайло Якимчук приватизував земельну ділянку й побудував паркан. На городі пов'язав мотузку, щоб відмітити власне подвір'я. Це не сподобалося сусідам. Спочатку щось кричали, потім узяли ножа й зрізали відмічену лінію. Розбили Якимчуку вікно, — розповідає сільський голова 44-річний Володимир Яремчук. — Коли Михайло вийшов із будинку, почали на нього кидатись. Оксана вдарила його дошкою по спині. Замахнулася сокирою. Ледь устиг викрутитися. Щоб захиститися, схопив мисливську рушницю. Зарядив один патрон і стрельнув по паркану. Набій зрикошетив і влучив у сусідку. Її забрали в лікарню, витягли з тіла дріб. Оксана — конфліктна жінка. З усіма свариться, влаштовує гулянки. Мишко теж не святий. Має судимість. Але сусіди написали понад 40 листів на його підтримку.

Михайлу Якимчукові загрожує до 15 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Якимчук влучив із дробовика в сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути