Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 07:10

Михайла Боледзюка застрелили на очах у дружини

Михайла Боледзюка застрелили на очах у дружини

Увечері 19 березня 41-річний Михайло Боледзюк із дружиною Тетяною йшли додому вулицею Келецькою у Вінниці. Біля будинку з їхнього під"їзду вийшов чоловік на зріст 180 см у чорній шапочці та зеленій куртці. Він направив у бік Михайла пістолет і вистрілив. Боледзюк помер на місці.

— Казати про те, що це замовне вбивство, зарано. Бо вистрелити міг й обкурений наркоман, — каже заступник начальника обласної міліції Анатолій Бешлей.

Правоохоронці перевіряють інформацію про нерухомість, яку начебто загиблий збирався продавати напередодні. Йдеться про приміщення у 380 кв. м по Хмельницькому шосе. Його оцінюють у $760 тис.

У ЗМІ поширилася інформація, що Болездюк був кримінальним авторитетом на прізвисько Міша Лисий.

— Какой дебил это сказал? Миша был обыкновенный человек, в криминале не был замешан, — обурюється його знайомий, який відмовляється називати своє ім"я. — Судимостей у него не было. В последний раз мы виделись на закрытии охотничьего сезона перед Новым годом. Заметил, что он был немного расстроен и замкнут.

Загиблого друзі називали Лисим. У нього на маківці була лисина.

Наприкінці 1980-х Михайло служив в охороні Стрижавської колонії. Потім був патрульним міліції у Вінниці. До 2004-го працював на фірмі "Прем"єр-фінанс". Був головою правління Вендичанського комбінату хлібопродуктів і Мурованокуриловецького заводу мінеральної води "Регіна". Агентство нерухомості записане на дружину Боледзюка.

Тетяна — друга дружина Михайла. Від першого шлюбу в нього є син. Цього року він закінчує перший курс Юридичної академії внутрішніх справ у Дніпропетровську. У Тетяни також є син, одноліток Боледзюка-молодшого.

Поховали Михайла Боледзюка на батьківщині, в Коломиї на Івано-Франківщині. За інформацію про вбивство міліція гарантує винагороду.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Боледзюка застрелили на очах у дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути