Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 06:15

Максим Гельман убив чотирьох людей

13 лютого поліцейські американського міста Нью-Йорк затримали 23-річного Максима Гельмана. Він зарізав свого вітчима, колишню дівчину та її матір і задавив машиною пішохода.

Максим родом з України. Останні кілька років жив у мікрорайоні Бруклін Нью-Йорка, працював художником, малював графіті. Зловживав спиртним.

Минулої п'ятниці посварився з матір'ю, бо та не хотіла позичити йому свою машину. У суперечку втрутився 54-річний Олександр Кузнєцов, вітчим Максима. Гельман схопив кухонний ніж і вдарив його — той упав замертво. Потім украв вітчимів "лексус" і поїхав до своєї колишньої дівчини 20-річної Олени Булченко. Дорогою збив пішохода 41-річну Адамантію Ніколайдакіс.

Олени вдома не застав. Зарізав її матір 56-річну Ганну Булченко. Коли повернулась Олена — убив і її. Опісля порізав ножем сусіда Булченків 60-річного Арта Дікрісенто і втік на його машині. Дорогою задавив 60-річного Стіва Таннебаума.

Наступного дня Максим підрізав ще двох чоловіків. На станції метро Таймс-сквер його затримали.

— Гельман був наркоманом і вже бував у поліції не менше 10 разів, — каже представник місцевої поліції Реймонд Келлі. — Його затримували в основному за наркотики і графіті.

— Моя дівчина зламала мені життя, — пояснив Максим.

Зараз ви читаєте новину «Максим Гельман убив чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути