пʼятниця, 24 вересня 2010 02:41

Леся Сивенок ненароком вбила доньку

Автор: фото: Валентина ОСТЕРСЬКА
  Леся Сивенок з міста Мена Чернігівської області схилилась над тілом доньки Карини. Та загинула від крововиливу у мозок, який утворився після падіння
Леся Сивенок з міста Мена Чернігівської області схилилась над тілом доньки Карини. Та загинула від крововиливу у мозок, який утворився після падіння

— Я Каріночку з народження вигляділа, — плаче Тамара Сивенок із міста Мена на Чернігівщині. — Із двох рочків до садка водила, потім у школу, на заняття в циркову студію "Фієста", до викладача французької.

9-річна Карина жила з матір"ю 31-річною Лесею, працівницею зоопарку. Батька не знала. Більшість часу проводила з бабусею.

19 вересня в Мені святкували День міста.

— Зранку Каринка виступала на сцені в центрі, — згадує Тамара Валентинівна. — Потім  у будинку культури. О сьомій вечора був виступ на площі. Відпрацювала два номери, й ми пішли додому. Лесі не було. Внучка розхвилювалася, багато разів дзвонила їй на мобільний, а та не брала. Я дзвонила — те саме. О десятій вечора подивилися з балкона салют, вона вже й перевдяглася, як раптом: "До мамки хочу" і давай одягатися.

Дівчина з бабусею пішли шукати Лесю. Та веселилася на площі.

— Каринка підбігла, обняла мене: "Мамочка!" — розповідає Леся Сивенок. — Ми взялися за руки й пішли додому. Бабуся позаду. Ще й із площі не вийшли, як Карина раптом впала на асфальт і потягла мене за собою. Я — на неї. Кажу: "Доцю, вставай!". А вона мовчить.

— Що з дитиною, у "швидкій" мені ніхто нічого не сказав, — плаче Тамара Валентинівна. — Я чула, медики говорили, що пульс не прощупується. Тоді я зрозуміла, що кінець.

Причина смерті — крововилив у мозок внаслідок внутрішньочерепної травми.

— В голові дитини утворилася гематома, — каже Петро Хомрач, головний лікар Менської райлікарні. — Це стало наслідком удару. При житті дівчинка була цілком здорова. Матір була п"яна.

Зараз ви читаєте новину «Леся Сивенок ненароком вбила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути