вівторок, 10 квітня 2007 16:51

Лейтенант Віталій Аркуша побив коханця дружини

Другий тиждень у Золотоноші на Черкащині обговорюють бійку двох лейтенантів — молодшого 23-річного Віталія Аркуші з райвідділу міліції та старшого 25-річного Андрія Трясія з місцевої військової частини А4527.

— Он погляньте, кров на стінах навіть на першому поверсі, — показує літня сусідка Аркушів. Жінка просить не називати її, бо боїться міліції. — Усі чули гупання й крики. Але то чоловік коханця дубасив чи навпаки — не знаємо.

Віталій родом із Кам"янки Черкаської області. Строкову службу проходив у Золотоноші, потім залишився тут працювати в міліції дільничним. Понад рік зустрічався з дівчиною Юлею, а коли та народила двох доньок — розписався. Весілля не грали. Молоді стали жити в двокімнатній квартирі матері Юлі на останньому поверсі п"ятиповерхівки на вулиці Шевченка. Зробили євроремонт. Юлина мама тримає перукарню, вітчим — начальник паспортного столу.

Віталій навчається в Кіровоградському інституті МВС і часто їздив складати сесії. До того ж постійно пропадав на чергуваннях. Сусіди кажуть, доки його не було вдома, до Юлії принадився Андрій Трясій.

— Він застав Юльку з Андрієм раз. Тоді ще двічі, — каже сусідка. — Саме в ті дні, коли був на чергуванні.

28 березня Аркуша знову чергував. О пів на восьму вечора раптово повернувся додому. Не зміг відімкнути двері ключем. Однак чув, що всередині хтось ходить, і викликав колег із міліції.

— Того вечора ми їхали на операцію "Дача", — розповідає начальник відділення дільничних інспекторів міськрайвідділу 38-річний Володимир Кобець. — Зателефонував Віталій і сказав, що не може потрапити додому. Цей будинок неодноразово грабували, тому ми під"їхали трьома машинами. Коли я піднявся, то на порозі стояла Юлія, а Віталій говорив з Андрієм. На столі в квартирі була вечеря та пляшка вина.

Міліціонери запитали військового, що він тут робить. Трясій мовчав. Хотіли відвезти до командира частини, щоб усе пояснив. За версією міліції, біля машини військовий раптом вирвався й утік. Натомість Андрій через день написав до прокуратури заяву, в якій скаржився, що міліціонери вивезли його за місто, катували. Він вирвався з рук десяти правоохоронців і втік до лісу. Пояснив, до Юлії заходив, аби віддати гроші.

39-річний командир полку військової частини А4527 Валерій Тимченко не хоче коментувати ситуацію.

Аркуша відмовився пояснювати пригоду й відключив телефон. До Трясія не може додзвонитися навіть Юлія.

— Проти Віталія Юлія не буде писати заяву, — запевняє 43-річна мати Юлії Валентина Миколаївна. — Що там случилося, я не знаю. Аби він, як тіки перший раз случилося, сказав мені. А то скрив, воно й продолжалося. Юля казала, що не буде з Віталієм жить. Донька збирає документи на розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Лейтенант Віталій Аркуша побив коханця дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути