Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 07:09

Із банку винесли 40 тисяч гривень

Уночі 9 жовтня на вул. Привокзальній у Луцьку невідомі пограбували філію Ощадбанку. Винесли 70-кілограмовий металевий сейф, де зберігалося майже 40 тис. грн.

Філія банку орендує дві кімнати першого поверху відділення "Укрпошти". Сховище не було обладнане сигналізацією і кнопкою виклику. Уночі охоронця не було. Десь о четвертій ночі троє або четверо (міліціонери нині встановлюють точну кількість) грабіжників перекусили обценьками навісний замок на вхідних дверях. Обшукали приміщення. За словами правоохоронців, нападники працювали спокійно, не поспішали.

Під вікном знайшли броньований сейф. Той не відкривався, тому грабіжники забрали його з собою. Уранці на роботу прийшли працівники банку й застали навстіж відчинені двері. Викликали міліцію.

— Хтось навів злодіїв на банк. Бо напередодні до філії завезли велику суму грошей для виплати пенсії військовим, — каже перший заступник начальника міськвідділу міліції Василь Ковальчук, 31 рік.

Пошуком крадіїв та їхніх спільників займається увесь міськвідділ. Після допиту працівників банку є кілька підозрюваних.

Наприкінці минулого року в райцентрі Володимир-Волинський на Волині невідомі в масках пограбували філію банку "Мрія". Вони викрали з каси понад 200 тис. грн. Грабіжників досі не затримали.

Зараз ви читаєте новину «Із банку винесли 40 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути