середа, 28 травня 2008 07:09

Інна Ляшковська викрала тримісячну дівчинку

14 травня до Шевченківського райвідділу міліції Києва звернулася 26-річна Світлана Болтенко. Запевняла, що в неї вкрали 3-місячну доньку Кіру.

Жінка розповіла: вночі випивала разом із незнайомкою. О третій ранку та зникла з її донькою. У міліцейській базі упізнала 35-річну сумчанку Інну Ляшковську. Остання підробляла у столиці проституцією. Кіру Болтенко та Інну Ляшковську оголосили у всеукраїнський розшук.

— Ми виїхали за сумською адресою Інни, — каже Юрій Безуглий із Зарічного райвідділу міліції Сум. — У квартирі знайшли пляшечки з дитячою сумішшю. Але ні Інни, ні дитини не було. Жінка постійно міняла місце ночівлі. Іноді ми запізнювалися буквально на півгодини. 18 травня подзвонили з села Глибне Краснопільського району. Там бачили немісцеву жінку з дитиною. Ми долетіли туди за 20 хвилин. У хаті, яка нагадувала притон, знайшли обох. Дівчинка спала.

Немовля міліціонери відвезли до дитячої лікарні в Суми, Інну затримали.

— Узяла дитину, бо стало її шкода, — пояснює Ляшковська. — Як побачила її п"яну матір, одразу подумала: ну чому мені Бог дітей не дає, а їй аж троє. Вони їй не потрібні. На двох батьківських прав уже позбавили, таке ж буде і з Кірою.

Інна згадує, що увечері 13 травня відпочивали зі Світланою неподалік станції метро Шулявська.

— Вона віддала дівчинку мені, а сама пішла працювати на трасу, — веде далі. — Прочекала кілька годин у кафе. Близько третьої ночі вирішила забрати Кіру й поїхала до знайомих. На ранок подалася до Сум. Мамі сказала, що дитина моя. На другий день, коли нас не було вдома, приходили міліціонери. Зрозуміла, що вони не дозволять мені залишити Кіру в себе. А я ж задля неї на все ладна. Хотіла купити свідоцтво про народження, жити з нею, щоб у дівчинки все було.

Наостанок жінка запитала, куди їй краще звернутися, щоб залишити дитину в себе офіційно. Кримінальну справу проти Інни поки що не порушували.

Зараз ви читаєте новину «Інна Ляшковська викрала тримісячну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути