Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 07:06

Хочуть змінити керівника Черкаського лісгоспу

Минулої п"ятниці до Черкаського облуправління лісового господарства приїхали представники Держкомлісгоспу. Показали наказ про звільнення з посади керівника 52-річного Анатолія Карпука й призначення замість нього 45-річного Станіслава Овчаренка. Члени обласної організації партії "Наша Україна" не впустили їх на територію управління.

— Звільнення Карпука — це чистка регіону від керівників-"нашоукраїнців", — обурюється Володимир Столярчук, який очолює обласний виконком партії. — Він — депутат облради від "Нашої України". Опоненти таким чином планують дерибанити ліс і фінансувати вибори. Ми цього не дозволимо, бо Держкомлісгосп не висував жодних звинувачень.

Депутатка облради від БЮТу 48-річна Любов Майборода називає зміну керівників рейдерською атакою:

— Тут не обійшлося без втручання нардепа Володимира Олійника. Він зрадив БЮТ і тепер входить до керівництва штабу Партії регіонів в області. А Карпук — один із найкращих господарників.

Овчаренко був заступником Олійника, коли той працював мером Черкас.

За словами Карпука, конфлікт розгорівся з призначенням головою Держлісгоспу Віктора Сівця.

— Почалися негаразди ще позаторік, — розповідає він. — Сівець очолював комерційну деревообробну фірму "Апогей". Хотів купувати в нас ліс по цінам у 1,5–2 рази нижчими, ніж ринкові. Я відмовився. Щойно Сівець став заступником голови Держкомлісгоспу, знову намагався поставити лісгоспи Черкащини на коліна.

Торік у вересні, після призначення Віктора Сівця головою Держкомлісгоспу, до Черкас приїхала перевірка із 30 осіб. Порушень не знайшли.

Нині "нашоукраїнці" чергують на території управління.

Зараз ви читаєте новину «Хочуть змінити керівника Черкаського лісгоспу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути