Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 07:11

Хмельницькі таксисти спіймали грабіжника

"Повісити цю падлюку!" — кричали таксисти навколо "Деу Ланоса" свого колеги. Через розбиті вікна намагалися витягнути з салону 33-річного Ігоря Бортового. Той відбивався.

Драма розгорталася в мікрорайоні Раково Хмельницького 13 січня. Таксистів обурило те, що Бортовий разом із 25-річним Русланом Панчуком ударили водія "ланоса" обухом. Той вирвався й покликав на допомогу. Поки підбігла підмога, Панчук утік.

— Невідомо, чим би все скінчилося, якби міліціонери прибули невчасно, — зізнається Віктор Коверзюк з обласного управління міліції.

З"ясувалося, що Панчука й Бортового міліціонери розшукували. Їх підозрюють у грабежах, збройних нападах, замахах на вбивство. Обоє раніше сиділи у в"язниці. Торік звільнилися, і продовжили грабувати. Жили у винайманій квартирі 50-річного Івана Блашка.

Бортового арештували, Панчука поїхали шукати. Він прибіг до орендованої квартири. Блашко був удома.

— Тільки господар вийшов відкривати двері, як нападник ударив його по голові, — веде далі Коверзюк. — Він не хотів потрапляти до нас.

Панчук вистрибнув з п"ятого поверху й завис на дереві. Міліціонерам погрожував бритвою для гоління. Його збили штахетиною.

Проти Бортового й Панчука порушили кілька карних справ.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницькі таксисти спіймали грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути