Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 07:11

Едуарда Марцоня підозрюють у зґвалтуванні школярок

"До нас 26 вересня звернулася хмельничанка, — розповідає начальник міського відділу міліції Хмельницького Сергій Мельник. — Скаржилася, що домагаються й розбещують  її доньку-семикласницю".

34-річна Наталія живе в Хмельницькому з чоловіком Сергієм, 35 років, і доньками Ганною й Олександрою. Жінка працює продавцем на речовому ринку, чоловік — сторожем.

— Аня до п"ятого класу жила в бабусі, — розповідає Наталія. — А останні три роки живе зі мною. Торік у травні учителі порадили віддати її до Кам"янець-Подільського інтернату. Я віддала. Аня побула там місяць, жалувалася. Казала, що її там обіжають, просила забрать. Що мала робить?

Жінка каже, що донька погано вчиться.

— Не хоче, — зітхає Наталія. — Учора втекла з третього уроку. Мене в школі предупреждали. А що я можу зробити? До школи за руку вожу, гроші даю. Я постоянно на базарі, на ночний базар хожу. Ані ключа не даю. Вона наведе повну хату дітей, ще щось винесуть.

Півроку тому 13-річна Ганна зникла з дому. Батьки звернулися до міліції. За добу дільничний знайшов дівчину у квартирі подруги. Ганна ховалася в шафі. Була перелякана, батькам нічого не казала.

Протягом чотирьох років Ганна товаришує з 11-річною Оленою. Її батько родину покинув, матір позбавили батьківських прав. Дівчина живе з бабусею — інвалідом ІІ групи. Подруги чимало часу проводять на вулиці. Неподалік їхнього будинку на вул. Кам"янецькій розташовані гаражі.

За зароблені гроші дівчата купили солодощів

— У гаражах жила собака Чапа. Ми знайшли її ще цуценям. Ходили годувати, — розповідає Ганна. Дівчина виглядає молодшою свого віку. — До нас прийшов дядько Едік. Почав розпитувати, як нас звати. Потім почав приставати. Едік вийшов із гаража, узяв мене за руку й поволік усередину. Лєна мене витягла. А коли ми прийшли другий раз, то спитав, чи вміємо ми це робити. Я зробила. Він дав 20 гривень.

За зароблені гроші в найближчому продуктовому магазині дівчата купили солодощів, чіпсів і сухариків.

— Едік пропонував спочатку зробити дєло, а потім він заплатить гроші, — додає Олена. — Я не хотіла цього робити. Едік казав, що в Ані виходить краще, а я не вмію. По відіку показував порнографію. Казав: "Захочете сексу — приходьте, а не прийдете, то розкажу все міліції."

Стосунки з чоловіком дівчата сприймають як гру.

— Коли про це дізналася, то не витримала, — каже Наталія. — Пішла в той гараж. Кілька разів тріпанула того Едіка. Навіть не знаю, що казати. Вірю своїй дитині. Я цього так не залишу. Якщо міліція нічого не зробить, напишу заяву в прокуратуру. Аня мені розповіла ще не все. А від того, що почула, волосся стає дибки.

59-річний Едуард Марцонь живе в гаражі. З дружиною розлучився, вона виїхала до Італії. Квартира залишилася дітям.

— Не даєте людям нормально працювати, — виходить із гаража Едуард. Провини не визнає. — Ходили тут якісь малолєтки. Кілька разів ховалися від дощу. Гараж відкритий постоянно. А недавно приїхали міліціонери. Показали посвідчення, забрали в міліцію. Сказали, що на мене поступила заява.

У приміщенні Марцоня правоохоронці знайшли незареєстрований газовий пістолет і муляж бойової гранати.

Зараз ви читаєте новину «Едуарда Марцоня підозрюють у зґвалтуванні школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути