Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 07:04

Дворічний хлопчик випав із маршрутки

Автор: фото: Микола ГОВІРКО
  Владислав Шеїн випав із маршрутки №183 у Луганську. У хлопчика переламана потилична кістка і забій головного мозку
Владислав Шеїн випав із маршрутки №183 у Луганську. У хлопчика переламана потилична кістка і забій головного мозку

Минулого понеділка 35-річна Людмила Шеїна з міста Стаханов, що на Луганщині, поверталася від рідної тітки, що живе в обласному центрі. Вона часто провідує хвору родичку, завжди бере сина Владислава, 2 роки.

— Я й прописана у Луганську, в гуртожитку, — розповідає Людмила Шеїна. — Тут і допомогу на сина отримую, бо зараз у декреті. А живу з чоловіком у Стаханові, він там на меблевій фабриці працює.

Близько половини третьої на перехрестя вул. Ватутіна і Корольова під"їхала маршрутка N183. Людмила підсадила малого на сходи "газелі". Хлопчик побіг до задніх сидінь. Мати розрахувалася за проїзд, сіла на крісло. Владик стояв. Однією рукою тримався за маму, другою — за сидіння.

— Усе відбулося в одну мить, я навіть нічого не встигла зрозуміти, — згадує Людмила. — Бачила тільки, як син вилетів на дорогу. Слава Богу, ззаду не їхали машини. Від жаху мене переклинило. Ледь встигла закричати. Водій їхав далі і не бачив, що задні аварійні дверцята відчинилися навстіж. Став, коли закричали пасажири.

Владислав — єдиний син Людмили. "Швидка" забрала його до нейрохірургії дитячої обласної лікарні. У хлопчика закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом потиличної кістки і забій головного мозку. Стан дитини лікарі називають стабільним.

Водій провідує хлопчика, оплачує лікування. Запевняє, що малий сам смикнув ручку і відчинив двері. Людмила Шиїна з цим не погоджується.

— Кажуть, що син випав головою вперед, але це неправда, — говорить мати. — Він упав спиною вниз, тому й зламалася потилична кістка. Та й якою ж має бути сила у дворічної дитини, щоб самостійно відкрити замок?

Зараз ви читаєте новину «Дворічний хлопчик випав із маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути