Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 07:05

Дмитро Єгоров за добу обікрав дві квартири

Увечері 8 серпня 34-річний вінничанин Григорій Тарновський повертався додому в квартиру по вулиці Талаліхіна. У під"їзді чоловіка гукнув сусід. Сказав, що вдень біля його помешкання крутився якийсь молодик.

— Мало хто там може ходити, — відмахнувся Григорій. — У нас багато людей живе.

У квартирі все було в ідеальному порядку. Але господар не міг знайти нову відеокамеру "Соні", на яку знімав новонародженого сина. Чоловіка це насторожило. Дружина згадала, що коли поверталася з малим, то разом із ключем витягла серцевину дверного замка. Подружжя перевірило речі. Зникло 800 грн, не було сімейного золота та автомагнітоли, яку Григорій нещодавно купив за $600. Тарновські звернулися до міліції.

— По нашому мікрорайону більше місяця не грабували квартир, а тут практично за добу одразу дві, — каже начальник кримінаьльного розшуку Замостянського райвідділу вінницької міліції Віталій Очеретний. — В обох випадках в один і той же час обікрали квартири під N25 кутових під"їздів дев"ятиповерхівок.

Напередодні до міліції звернулася родина Сидорових із сусідньої вулиці Чайковського. З їхнього помешкання зникли плазмовий монітор від комп"ютера, 2,9 тис. грн і золото.

Наступного дня на проспекті Юність міліціонери обшукали квартиру 22-річного наркомана Дмитра Єгорова. Знайшли вкрадену у Тарновських і Сидорових техніку. У шухляді столу лежали чеки на золото, яке Дмитро здав у ломбард.

Нині Єгорова затримали. Його звинувачують у п"яти пограбуваннях у вінницькому мікрорайоні Вишенька. Молодик зізнався, що за допомогою саморобного пристрою виймав у дверях серцевини. Обирав квартири з новими, але дешевими броньованими дверима. Коли покидав помешкання, серцевини вставляв на місце.

Єгоров уже сім років вживає наркотики. У грудні 2006 року вийшов із в"язниці, де сидів за квартирну крадіжку.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Єгоров за добу обікрав дві квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути