Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 18:00

Діти виганяють на вулицю подружжя Наумців

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  Наталія та Леонід Наумці проводять репетицію пісні у своїй кімнаті. Із меблів мають лише тумбу
Наталія та Леонід Наумці проводять репетицію пісні у своїй кімнаті. Із меблів мають лише тумбу

47-річна Наталія з Леонідом Наумцем, 55 років, із міста Калинівка Вінницької області шукають собі житло. Кажуть, із власної квартири їх виганяють діти.

— Постійно з ними сваримося. Літом спали в посадці. На базарі брали картонні ящики, розривали і стелили під себе, — каже Леонід. — Зараз не поспиш, холодно. Якось на залізничному вокзалі ночували.

Подружжя має двокімнатну квартиру. Із ними живуть доньки Наталії від першого шлюбу — 17-річна Марина та Надія, 23 роки. Старша зі співмешканцем виховує трьох дітей — 6-річну Олену, Анжелу, 3 роки, та 7-місячну Ганну.

— Я проти матері нічого не маю, — виправдовується Надія. — А от Льонька чого тут живе? Він має свою хату. Хай іде туди. Це вони мене вигонять, а в мене троє дітей.

У будинку Леоніда живе його син із родиною. Він проти мачухи.

— Каже: "Ти приходь, тільки не бери жінку. У неї епілепсія", — Леонід передає слова сина.

Наталія з Леонідом бояться говорити про родинні чвари. Натякають, що діти можуть їх побити. Нині шукають інше помешкання. Просили допомоги в народного депутата Миколи Катеринчука. Отримали лист-відповідь, де нардеп просить мера Калинівки посприяти Наумцям.

Полягаємо на ліжко, притулимося одне до одного і гріємося

— Я згодна геть на хату в селі, без газу, — махає рукою Наталія. — Дровами палитимемо. Не звикати — наша квартира теж не опалюється. Полягаємо на ліжко, притулимося одне до одного і гріємося.

Квартира Наумців на п"ятому поверсі. У кімнатах холодно. Тече стеля, на стінах грибок. Леонід і Наталія грають на місцевому ринку на баяні. Дітям не подобається, коли батьки проводять удома репетиції. За день подружжя заробляє до 150 грн.

— На харчі вистачає, — пояснює Наталія. — Ми їмо окремо від дітей. Вони нас не запрошують. Одяг купуємо дешевий. Я вмію в"язати. Ось носки Льоні зв"язала.

— Тепло, — Леонід цілує дружину. — Вона в мене ще курси вишивальниць закінчила. А я вмію обшивати взуття. До мене багато приходять підшити.

— Живемо душа в душу, — Наталія горнеться до чоловіка. — Не знаю, щоб я без нього робила.

Зараз ви читаєте новину «Діти виганяють на вулицю подружжя Наумців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути