Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2007 13:07

Братові зґвалтованої Валентини Новицької побили машину

Братові зґвалтованої Валентини Новицької побили машину

— Уже десять днів, як ми з донькою приїхали з пологового будинку, а міліціонери все не дають спокою, — бідкається 53-річна Людмила Просцевич із села Біликівці Жмеринського району Вінниччини. — Вимагають, щоб Валя прийшла на допит, дала свідчення з приводу пропажі вітчима Володимира Мічковського.

У N388 за 15 червня "ГПУ" розповідала про 19-річну Валентину Новицьку з Біликівець, яка звинуватила в зґвалтуванні трьох міліціонерів Жмеринського райвідділу. 11 червня вона народила дівчинку Ірину. Начальник обласного управління міліції Василь Поліщук пообіцяв провести експертизу на встановлення батьківства дитини. Участь братимуть троє підозрюваних співробітників РВВС — Микола Жилавський, Віктор Шевченко і Віктор Мельник.

Експертизу не проводять. Натомість викликають Валентину до райвідділу.

— Хочуть, щоб прийшла і моя 84-річна мати-інвалід, яка не може самостійно рухатися, — продовжує Людмила Анатоліївна. — Інакше погрожують привести Валю в наручниках.

Минулої п"ятниці старший брат Валентини Віктор Просцевич потрапив в аварію. По обіді він їхав своїм "фордом" до вінницького магазину "Дитячий світ" по пелюшки. У машині був сам. Зупинився на червоне світло перед пішохідним переходом. У його машину на великій швидкості в"їхало авто, що вискочило з правого боку. Удар був такої сили, що майже весь передок вліз у салон.

— Син помітив, що на нього несеться машина, й встиг вискочити з салону. Інакше загинув би, — плаче Людмила Просцевич.

З авто вийшли двоє. Попросили Віктора не викликати даїшників й пообіцяли за власний рахунок відремонтувати "форда". Той погодився. На тому й роз"їхалися.

Зараз ви читаєте новину «Братові зґвалтованої Валентини Новицької побили машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути