Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 07:07

Батько з сином розбилися в один день

11 вересня на хуторі Мар"ївка неподалік міста Первомайськ на Луганщині ховали 40-річного Віталія Азаренкова та його 16-річного сина Ігоря. За два дні до цього вони загинули в автомобільних аваріях.

У Віталія Азаренкова було кілька магазинів та кафе, фірма з продажу металу. Його дружина Тетяна, 37 років, допомагала в бізнесі й виховувала сина та 8-річну дочку.

Торік Ігор вступив до Луганського військового ліцею. Щотижня на вихідні приїжджав додому. Весною батьки купили йому новенький скутер. Юнак їздив ним до дівчини.

9 вересня хлопець повертався додому. Спускався вниз по вулиці Верхня дача. У яру дорога повертала. Раптом скутер Ігоря вискочив на зустрічну смугу й опинився під колесами "деу". За кермом іномарки був місцевий житель Артем, 25 років. Від удару молодшого Азаренкова відкинуло на кілька метрів. Він помер відразу. Про трагедію батькам повідомили даішники.

Вони саме відпочивали в знайомих за 25 км від Мар"ївки. На сімейному "деу" помчали на місце пригоди. Кажуть, що Віталій Васильович летів зі швидкістю 150 км на годину. На повороті машину занесло в кювет, вона перекинулася. Чоловік загинув на місці, дружина з мобільного телефону викликала "швидку". Її відвезли до райлікарні у реанімаційне відділення.

На похороні чоловіка й сина Тетяну несли родичі. Вона вмовила лікарів відпустити її на кілька годин. Жінка ще кілька місяців лікуватиметься. Її дочку поки доглядає рідня.

У Мар"ївці не вірять, що Ігор попав під автівку.

— Це Артем винен, він виїхав на зустрічну, — запевняє 56-річний дядько Тетяни Азаренкової Олександр. — Він був п"яний, як чіп. Узяв машину батьків, поки тих не було.

Зараз ви читаєте новину «Батько з сином розбилися в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути