четвер, 04 вересня 2008 07:13

Анну Каразян коханий убив через борг

У Черкасах знайшли вбивцю продавщиці кіоску "Тютюн" 27-річної Анни Каразян. Її тіло із 13 ножовими пораненнями виявили вранці 28 липня на робочому місці, неподалік зупинки "Руставі" Південно-західного району міста. З каси зникло 7 тис. грн.

— Жінка торгувала вночі. Невідомо, чого в таку пору відкрила двері. Роботодавець це забороняє, — каже Ірина Діденко з обласного управління міліції.

Міліціонери дізналися, що жінка протягом двох років зустрічалася із 32-річним далекобійником Володимиром. Він живе неподалік кіоску. Напередодні вбивства чоловік поїхав у відрядження до Кіровограда. Володимира допитали. Алібі підтвердилося. Однак докази криміналістів вказували на далекобійника. Згодом він зізнався.

Чоловік розповів, що приїхав до Кіровограда за вантажем. О другій ночі залишив машину й повернувся до Черкас. Анна відкрила кіоск. Володимир навмисне затіяв суперечку. Накинувся на жінку з ножем. Коли Каразян упала бездиханна, забрав із каси гроші й повернувся до Кіровограда на таксі. Гривні закопав у землю перед в"їздом у місто. Був упевнений, що його не запідозрять.

— Причину вбивства пояснив, що заборгував гроші ігровим клубам, — додає Діденко.

Кондуктор маршрутки N20 Світлана, 32 роки, каже, що знала чорняву жінку з кіоску "Тютюн".

— Так її шкода. Загинула ні за що, — говорить кондуктор. — Вона складала приємне враження. Завжди була ввічливою до покупців.

Зараз ви читаєте новину «Анну Каразян коханий убив через борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути