середа, 30 травня 2007 07:07

Андрія Скибу забили після сварки на весіллі

32-річний будівельник Андрій Скиба з міста Новояворівське Яворівського району Львівcької області 12 травня гуляв на весіллі в своїх друзів. Опівночі на свято прийшли троє непроханих гостей — 22-річний Дмитро і 24-річний Микола Жукевичі та місцевий Михайло, 24 роки.

Сп"янілі хлопці почали викрикувати, чіплятися до молодят, задиратися до гостей. Скиба втрутився і виштовхав їх на вулицю. Тоді троє чоловіків пішли до будинку батьків Андрія, сіли біля нього й стали чекати.

Біля четвертої ранку гості почали розходитися. Скиба викликав таксі й поїхав ночувати до батьків — ті живуть неподалік. Тільки машина зупинилася, як троє молодиків силою витягли Андрія із салону й почали бити. Водій злякався і втік, не взявши з пасажира грошей. Молодики відтягли непритомного Скибу до дерева й покинули стікати кров"ю. На світанку він отямився і навпомацки дістався додому. Мати викликала "швидку". У лікарні Андрієві діагностували черепно-мозкову травму й почали оперувати. За кілька годин він помер.

— Братів ми спіймали наступного дня, — каже начальник Яворівського райвідділу міліції Денис Гусашвілі, 32 роки. — А третій злочинець хотів утекти на заробітки. Його затримали 23 травня на станції Помічна в Кіровограді.

Усі троє кажуть, що шкодують про скоєне.

Андрій Скиба жив сам в окремій квартирі. Дітей та дружини не мав. Офіційно ніде не працював — підробляв на будівництві.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Скибу забили після сварки на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути