четвер, 05 липня 2007 07:07

20-річний хлопець помер за гральним автоматом

20-річний хлопець помер за гральним автоматом

27 червня по обіді 20-річний студент-другокурсник Полтавської державної агарної академії Антон Дяченко зайшов до кафе. Воно розташоване у провулку Рибальському, неподалік дому Антона. У невеличкій кімнатці стоять два столики, а поруч із барною стійкою — два гральні автомати.

Хлопець вирішив зіграти на кілька гривень. Відвідувачі, які сиділи за столом, уваги на Антона не звернули. Раптом він упав зі стільця. Люди кинулись до нього, але хлопець був уже мертвий. Лікарі "швидкої", що прибула на місце, констатували смерть. Через кілька хвилин до салону прибіг батько хлопця, приїхали міліціонери, бригада електриків. Кажуть, що Антона вразив електричний струм.

Після закінчення полтавської школи N37 Дяченко вступив на технологічний факультет аграрної академії. Його батько працює газозварювальником, мати — майстер у ПТУ. На факультеті про Антона розповідають, що був скромним і порядним студентом.

— Дуже важко було телефонувати до його батьків, висловлювати співчуття, — каже 35-річний заступник декана з виховної роботи академії Віктор Слинько. — Антон був одним із кращих студентів, грав у баскетбол та волейбол за академію, був кандидатом у майстри спорту.

Салон ігрових автоматів належить приватному підприємству "Вегас". Електрики перевірили їх справність — обидва заземлені. Підозрюють, що струм вдарив через батарею, що поряд. Рука Антона, якою він опирався, почорніла.

— Спеціальна комісія фахівців з охорони праці та "Полтаваобленерго" проводить детальне обстеження автоматів у клубі, — каже прокурор Ленінського району Полтави Олег Бутенко, 40 років. — Роботу залу заборонили.

Чи буде порушено кримінальну справу, поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «20-річний хлопець помер за гральним автоматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути