Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 19:45

Віктор Жердюк носить сміття на город

63-річний черкащанин Віктор Жердюк має в місті 3 сотки городу. Членом городнього кооперативу чоловік став 8 років тому. Відтоді вирощує овочі та зелень.

— Коли взяв город, жінка кричала на мене. А тепер і полуниця своя, і помідори. Кавуни садив. Правда, їх ще зеленими покрали.

Картоплі Віктор Жердюк садить мало. Каже,  тут вона як слід не родить. А от урожай огірків, цибулі, помідорів, малини й полуниці збирає добрий.

— Як зразу почали садить, то воно кращим було. З роками земля пісніє, а удобрювати немає чим. Колись сусіди по городу привезли гною, то й уродило в них. А де я його візьму?

Удобрювати город чоловік намагається харчовими відходами. Лушпайки з картоплі, кавунів, гнилі помідори, яблука, очистки, обрізки — усе це збирає в відро та несе на город. Восени там, де нічого вже не росте, викопує яму глибиною до метра й закопує сміття. Робить так на всьому городу.

— Воно перегниє й буде як гній, добриво, — пояснює городник.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Жердюк носить сміття на город». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути