четвер, 21 лютого 2008 14:15

Вазони пересаджують за п"ять гривень

28-річна Лариса Сторожук із Вінниці побачила оголошення в газеті: крамниця пересаджує кімнатні рослини за 5 грн. У жінки вдома зо 20 квітів різних сортів. Вона привезла їх до магазину "Бутон" на пр-ті Коцюбинського вантажним таксі.

— Нема як удома тими вазонами займатися, це треба землю в чомусь заколотити й камінчиків на дно назбирати, — каже Лариса. — Краще віддам, щоб їх пересадили.

У магазині жінка обрала більші пластмасові горщики по 25 грн за кожен. Ще 20 заплатила за мішок ґрунту.

— Таку послугу запровадили рік тому, вона стала популярною, — розказує менеджер "Бутону" Ірина Ковальова. — Нею більше користуються молоді люди. Якось жінка привезла більш як сотню квітів. Усі їх пересадили за день. Спочатку ми витягуємо рослини зі старих вазонів, землю обчищаємо. На дно більших горщиків кладемо камінці-дренаж, який допомагає стекти зайвій воді. Потім сиплемо ґрунт із добривами.

Розміри та сорт квітів на ціну не впливають. Але з працівником магазину можна обговорити різновид ґрунту. До кожного можна додати кокосовий гумус для пухкості.

Зараз ви читаєте новину «Вазони пересаджують за п"ять гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути