понеділок, 27 листопада 2017 05:45

"Санекс" узимку очистить вигрібну яму і труби

— Раніше з приходом сезону дощів стикалася з проблемою швидкого наповнення вигрібної ями. Ця проблема ускладнювалася швидкою зміною погоди на зимові морози. У підсумку — асенізатор не проїде, септик переповнений, туалетом не скористаєшся, руки не помиєш, — розповідає 45-річна Марія Тимчишин зі Старого Села Пустомитівського району на Львівщині.

— Мій чоловік постійно у відрядженнях, тому побутові проблеми переважно вирішую сама. Я й уявити не могла, що мучитимуся з вигрібною ямою. Щоосені через дощі вона сильно наповнювалася і був неприємний запах. Викликала асенізатора, але чекати доводилося довго.

Сестра Марії Тимчишин порадила їй скористатися "Санексом". Це біопрепарат для очищення вигрібних ям, каналізації в будинках, квартирах і надвірних туалетах. Засіб розробили канадські виробники спеціально під кліматичні умови України. Тому біопрепарат ефективний і в холодну пору року.

— Я почала використовувати "Санекс" регулярно. Всі відходи, що були у вигрібній ямі, перетворилися на рідину. Препарат натуральний, без хімічних добавок. Тому за три місяці використання викачала рідину й поливала нею грядки, наче добривом.

Біопродукти"Санекс Універсал" і "Санекс Біо Дрен" використовують ще для профілактики та прочищення труб від жирів і запобігання утворення жирових пробок.

Біопрепарати серії "Санекс" виробляють у Канаді. Їх можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua та взяти участь у постійних акціях або ж купити в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" узимку очистить вигрібну яму і труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути