Ексклюзиви
понеділок, 18 грудня 2017 00:36

"Санекс" у грудні доставлять безкоштовно

— Торік на Миколая зі мною трапилася неприємна ситуація. Відходи з вигрібної ями переповнили її і стали вихлюпуватись на поверхню. Навіть у таку холодну пору відчувався неприємний запах. Асенізатор, якого я викликав незадовго до того, мабуть, погано викачав яму, — розповідає 45-річний Ігор Стець із Новояворівська на Львівщині.

Сусіди допомогли чоловіку впоратися з бідою і порадили в майбутньому використовувати "Санекс" для очищення вигрібних ям.

— Я ніколи не вірив, що такі засоби ефективні взимку. Але "Санекс" для вигрібних ям дійсно переробляє відходи й запах зникає. Дотримуючись інструкції, щомісяця вношу розчин біопрепарату і дотепер не маю жодних проблем. А з настанням весни не було й натяку на неприємних запах, — каже чоловік.

"Санекс" — це біопрепарат для очищення вигрібних ям, каналізації в будинках, квартирах і надвірних туалетах. Засіб розробили канадські виробники спеціально під кліматичні умови України, без хімічних добавок. Тому біопрепарат ефективний і в холодну пору.

— Цьогоріч я замовив ще й "Санекс Універсал" для прочищення каналізаційних і стічних труб від жирів. Бо давно не чистив труби, а попереду свята. Не хочеться, аби вони забилися чи ще гірше — пішов неприємний запах на всю хату. Цієї упаковки вистачає на півроку щомісячного користування.

Біопрепарати серії "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua і взяти участь у постійних акціях або ж купити в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" у грудні доставлять безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути