понеділок, 20 серпня 2018 05:51

"Санекс Універсал" знищує жирові засмічення в трубах

— Побудували з дружиною дім 17 років тому. Постійне використання біопрепарату для очищення вигрібних ям дозволило нам п'ять років тому відмовитися від викачування відходів із вигрібної ями, — розповідає 45-річний Василь Максименко з Костополя Рівненської області. — Септик "дихає", дренаж працює відмінно. Послухали пораду фахівців компанії і два роки тому зробили додаткову яму для вирішення проблем в обслуговуванні септика.

Цього року також поставили іонообмінний фільтр, уже брудна вода була, з домішками. Але і тут нас виручив біопродукт — "Санекс RO Septix" створений спеціально для агресивних умов і успішно справляється із завданням.

— Проблеми з забиттям труб теж вирішуємо "Санексом", але вже "Санекс Біо Дрен" і "Санекс Універсал". Улітку забивається частіше, бо використовуємо холодну воду і труби засмічуються жирами. За ефектом не порівняти з тією хімією, що дружина купувала раніше. Біопрепарат чистить не тільки зливне коліно, а й усю протяжність труби. Також працює у вигрібній ямі/септику. Замовляємо продукти лише на офіційному сайті. Там і консультація, і дешевше, ніж у перекупщиків.

Жирові пробки "Санекс Універсал" починає переробляти вже в перші 6 год. введення розчину.

Біопродукти можна придбати на сайті http://t-klio.dp.ua. Ви отримаєте консультацію і зможете обрати оптимальний для вас продукт. Корисна економія і здоров'я сім'ї — це і є застосування біопродуктів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Універсал" знищує жирові засмічення в трубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути